Oral-b Pro 2 2500 Review

Review Oral-b Pro 2 2500:

De Oral-b Pro 2 2500 is een van de populairste elektrische tandenborstels van dit moment. Dit is niet voor niks het geval. De prijs/kwaliteit verhouding van deze tandenborstel is namelijk erg goed. Het is niet de tandenborstel met de meeste functies, maar is gewoon zeer solide en geeft zeer goede poets resultaten.

Wanneer je opzoek bent naar een elektrische tandenborstel met uitgebreide opties dan is de Oral-B iO 9N misschien meer iets voor jou. Echter bevindt die tandenborstel zich in een totaal andere prijsklasse dan de Oral-b Pro 2 2500.

Pluspunten:

Ingebouwde timer functie
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Heeft een poetsdruk sensor
Zeer goede grip tijdens het poetsen

Minpunten:

Heeft maar twee poetsstanden
Weinig functies
Schakelt niet vanzelf uit na twee minuten poetsen

Twee verschillende poetsstanden:

Deze Oral-b Pro 2 2500 heeft de beschikking over “slechts” twee poetsstanden. Zo is er een stand voor dagelijkse reiniging en een stand voor gevoelige tanden. Bij de stand voor gevoelige tanden wordt er wat minder vermogen gebruikt en zal je dus minder snel pijn voelen tijdens het poetsen.

De eerste stand geeft duidelijk wat meer power en kan in het begin zelfs even wennen zijn. Dit ligt eraan welke tandenborstel je voorheen gebruikte. De eerste poetsstand geeft wel een zeer goed poetsresultaat en laat je tanden mooi schoon aanvoelen.

Prijs / Kwaliteit

85%

Functies

70%

Ontwerp

80%

Andere technische snufjes:

De Oral-b Pro 2 2500 beschikt over een poets timer functie. Hierdoor weet je precies wanneer je twee minuten gepoetst hebt. Echter schakelt de tandenborstel zichzelf niet na twee minuten vanzelf uit, dit in tegenstelling tot sommige andere elektrische tandenborstels.

Naast de poets timer functie beschikt deze Oral-b Pro 2 2500 ook over een handige poetsdruk sensor. Deze handige functie laat jou precies weten wanneer er teveel druk wordt uitgeoefend. Hierdoor zal de kans op geïrriteerd tandvlees absoluut afnemen. Echter is het wel zo dat poetsdruk sensor zich aan de bovenzijde van de tandenborstel bevindt. Hierdoor kan het soms lastig zijn om te zien wanneer deze oplicht. Zo hebben enkele Philips modellen een poetsdruk sensor welke o.a. door middel van trillingen laten weten wanneer er teveel druk wordt uitgeoefend.

8800
poetsbewegingen/min
2
poetsstanden
21
dagen batterijduur
720
oplaadtijd in minuten

De accuduur van de Oral-b Pro 2 2500:

De accu van de Oral-b Pro 2 2500 is goed. Deze gaat tot twee weken mee wanneer deze volledig opgeladen is. Echter zijn er tegenwoordig elektrische tandenborstels die wel tot drie weken mee kunnen op een opgeladen accu.

Informatie van de fabrikant:

Oral-b Pro 2 2500 Ronde borstelkop
Rond reinigt beter:

De ronde borstelkop van Oral-B omvat elke tand voor schonere tanden en gezonder tandvlees in vergelijking met een standaard manuele tandenborstel.

Oral-b Pro 2 2500 Borstelkop
Opzetborstels zijn ontworpen met tandartsen:

Oral-B opzetborstels zijn ontworpen voor op je tandenborstel en hebben speciale functies voor geweldige resultaten zoals een ronding die zacht is voor het tandvlees, schuin geplaatste borstelharen om tussen de tanden te reinigen, en ultradunne borstelharen voor een extra zachte reiniging.

Het uiterlijk van de Oral-b Pro 2 2500:

De Oral-b Pro 2 2500 is een goed ontworpen tandenborstel. Deze tandenborstel ligt erg prettig in de hand en heeft vanwege het vele gebruik van rubber een zeer goede grip. Dit maakt het extra prettig om mee te poetsen. Deze tandenborstel is daarnaast is verschillende kleuren verkrijgbaar.

Deze tandenborstel voor de laagste prijs? Klik dan hier!

 

Meer weten?

Vond jij deze review over de Oral-b Pro 2 2500 handig? Bekijk hier dan al onze reviews over elektrische tandenborstels!

Ben jij geïnteresseerd in mondgezondheid en zou je hier graag meer over willen weten? Dan zijn onze blogs zeker een aanrader voor jou!