Review Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/13

Review Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/13:

De Philips Sonicare DiamondClean 9000 is één van de laatst uitgebrachte modellen van de DiamondClean series. Net als zijn voorgangers is deze Philips Sonicare DiamondClean 9000 werkelijk waar een fantastische elektrische tandenborstel. Deze tandenborstel geeft een ontzettend goed poetsresultaat en is voorzien van de meest geavanceerde technieken welke op dit moment beschikbaar zijn. Echter is de prijs van de Philips Sonicare DiamondClean 9000 wel aan de hoge kant.

Hij is zijn geld zeer zeker waard, alleen het is niet verkeerd om ook bij de wat goedkopere modellen van Philips te kijken. Bij een aantal goedkopere modellen zal de prijs/kwaliteit verhouding wellicht wat beter zijn. Maar ben jij net als wij, iemand die graag met het nieuwste van het nieuwste poetst en daar best een bepaalde prijs voor wilt betalen. Dan kunnen wij de Philips Sonicare DiamondClean 9000 absoluut aanraden!

Pluspunten:

4 verschillende poetsstanden
Timer functie
Poetsdruk sensor
Verschillende intensiteit standen
Koppelbaar via Bluetooth
BrushSync technologie

Minpunten:

Prijs

4 verschillende poetsstanden:

Deze Philips Sonicare DiamondClean 9000 is uitgerust met vier verschillende poetsstanden. Daarmee is deze elektrische tandenborstel geen koploper qua aantal poetsstanden, maar met deze vier standen kan iedereen absoluut uit de voeten. De vier standen waarover deze Philips Sonicare DiamondClean 9000 beschikt zijn: Clean, White+, Gum Health en Deep Clean+. Daarnaast is het mogelijk om al deze vier poetsstanden in drie intensiteit standen te gebruiken. Hierdoor zijn er in totaal dus twaalf verschillende combinaties mogelijk en is er voor iedereen wel een geschikte poetsstand beschikbaar.

Prijs / Kwaliteit

70%

Functies

85%

Ontwerp

85%

BrushSync technologie:

Een erg handige techniek welke Philips heeft ontwikkelt is de BrushSync technologie. Door deze techniek staan de tandenborstel en de borstelkop met elkaar in verbinding. Op deze manier weet de tandenborstel precies welke borstelkop er precies op de tandenborstel zit en waarvoor deze bedoeld is. Hierop kunnen poetsstanden automatisch worden aangepast en levert dit het beste poetsresultaat op. Ook kan de Philips Sonicare DiamondClean 9000 doormiddel van deze technologie aangeven wanneer je borstelkop aan vervanging toe is. Dit vergaten wij voorheen nog regelmatig, maar met deze handige techniek dus niet meer.

31000
poetsbewegingen/min
4
poetsstanden
21
dagen batterijduur
1140
oplaadtijd in minuten

Andere technische snufjes:

Natuurlijk beschikt de Philips Sonicare DiamondClean 9000 nog over meerdere handigheden. Zo is er vanzelfsprekend een poetsdruk sensor aanwezig. Deze functie geeft aan wanneer er te hard gedrukt wordt met de borstelkop. Dit voorkomt onnodige beschadigingen aan je gebit of aan het tandvlees. Uiteraard beschikt de Philips Sonicare DiamondClean 9000 ook over een timer functie. Deze functie zit tegenwoordig bijna op elke elektrische tandenborstel en geeft aan wanneer de ideale poetstijd bereikt is. Deze tijd kan ook nog verschillen per poetsstand. Deze elektrische tandenborstel is ook te koppellen met een app op je mobiele telefoon. Hierdoor kan jij perfect je poetsgedrag analyseren en deze waar nodig aanpassen.

Informatie van de fabrikant:

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Koppelbaar via Bluetooth
Koppelbaar via Bluetooth:

De DiamondClean 9000 geeft u de begeleiding die u nodig hebt om gezonde poetsgewoonten te verbeteren en vast te houden tussen de tandartscontroles door. De ingebouwde slimme sensoren laten u weten wanneer u te hard poetst. Door uw tandenborstel aan de Sonicare-app te verbinden, krijgt u een gepersonaliseerd voortgangsrapport dat u helpt om uw poetsgewoonten vast te houden en krijgt u een overzicht van uw verbeteringen.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 BrushSync technologie
BrushSync technologie:

Slimme opzetborstels zorgen ervoor dat u de juiste stand en sterkte gebruikt voor de best mogelijke reiniging. Als u bijvoorbeeld de W3 Premium White-opzetborstel gebruikt, koppelt de BrushSync-technologie van uw DiamondClean 9000 uw opzetborstel automatisch aan de White+-stand om uw tanden witter te helpen maken.

Het uiterlijk van de Philips Sonicare DiamondClean 9000:

Wat betreft het ontwerp van de Philips Sonicare DiamondClean 9000, kunnen wij alleen maar zeer positief zijn. Deze tandenborstel is wat ons betreft één van de mooiste elektrische tandenborstels welke momenteel verkrijgbaar zijn. De plaatsing van alle knopjes en indicatie lampjes zitten perfect. Daarnaast ligt de tandenborstel ook erg goed in de hand en geeft deze een zeer goede grip tijdens het poetsen. Wanneer je deze elektrische tandenborstel in je handen hebt, heb je ook echt het gevoel dat je een product van zeer goede kwaliteit vast hebt!

Deze tandenborstel voor de laagste prijs? Klik dan hier!

 

Meer weten?

Vond jij deze review over de Philips Sonicare DiamondClean 9000 handig? Bekijk hier dan al onze reviews over elektrische tandenborstels!

Ben jij geïnteresseerd in mondgezondheid en zou je hier graag meer over willen weten? Dan zijn onze blogs zeker een aanrader voor jou!