Philips Sonicare HealthyWhite HX6712:43 Review

Review Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43:

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 is een zeer populaire tandenborstel van Philips. Dit model is erop gericht om je tanden witter te maken. Echt witter maken zal niet gebeuren, maar hoe meer vuil er van je tanden af is, hoe witter je tanden zullen ogen.

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 is verder een vrij eenvoudige elektrische tandenborstel en heeft niet zoveel opties. Dat was ook niet de insteek van Philips met dit model. Wil jij een elektrische tandenborstel met een hele hoop opties en mogelijkheden, dan kan je beter een ander model tandenborstel kopen. Maar wil jij een echt schoon gevoel hebben en mogelijk wittere tanden, dan is de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 zijn geld zeker waard!

Pluspunten:

Accuduur
Poetstimer en Quadpacer functie
Maar liefst 62.000 poetsbewegingen per minuut
Zorgt voor een schoon gevoel

Minpunten:

Heeft geen poetsdruk sensor
Weinig opties

Twee poetsstanden:

Zoals eerder al vermeld heeft de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 slechts twee poetsstanden. De twee poetsstanden zijn clean en clean & white. Waarbij de eerste stand kan worden gezien als normale poetsstand en de tweede richt zich daarnaast meer op het “whitening” effect.

Deze elektrische tandenborstel maakt maar liefst 62.000 poetsbewegingen per minuut. Dit in combinatie met de borstelkop van Philips geeft na het poetsen een heerlijk schoon gevoel.

Prijs / Kwaliteit

80%

Functies

75%

Ontwerp

70%

Andere technische snufjes:

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 beschikt over een poetstimer. Hierdoor schakelt de tandenborstel zichzelf vanzelf uit nadat er twee minuten gepoetst is. Daarnaast zit er ook een zogenaamde “quadpacer” op deze tandenborstel. Deze laat door middel van trillingen tijdens het poetsen weten wanneer je de borstelkop naar het volgende deel van je gebit moet verplaatsen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat je alle tanden en kiezen voldoende tijd schoongemaakt.

De accu van de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 is werkelijk waar fantastisch. Zo kan je tot drie weken doen met een volledig opgeladen accu. Hiermee troeft Philips de meeste Oral-b tandenborstels toch af. Vind jij de accuduur van een tandenborstel dus erg belangrijk? Dan is een Philips tandenborstel hoogstwaarschijnlijk de beste keus voor je.

62000
poetsbewegingen/min
2
poetsstanden
21
dagen batterijduur
1440
oplaadtijd in minuten

Easy-start programma:

Op deze elektrische tandenborstel zit het easy-start programma van Philips. Dit houdt in dat poetskracht van de tandenborstel langzaam wordt opgebouwd over een tijdsbestek van 14 dagen. Deze functie is er voor mensen die bijvoorbeeld overstappen van een hand tandenborstel naar de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43. Op deze manier raken zij rustig gewend aan de manier van poetsen en het roteren van de borstelkop.

Informatie van de fabrikant:

Philips Sonicare HealthyWhite HX6712:43 Sonisch poetsen
Wat is Sonisch poetsen:

Sonisch betekent dat de borstelkop – met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut – vibreert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat je veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. Dit resulteert volgens veel gebruikers in een gladheid die je alleen na een tandartsbezoek voelt. Daar komt bij dat je bij het poetsen gewoon mee mag bewegen. Zo wordt de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen gemakkelijker gemaakt.

Philips Sonicare HealthyWhite HX6712:43 Accuduur
De accuduur van de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43:

Met deze Sonicare elektrische tandenborstel kan je maar liefst 42 keer poetsen voordat hij weer moet worden opgeladen. Hij heeft namelijk een batterijcapaciteit van 21 dagen bij 2-dagelijks gebruik

Het uiterlijk van de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43:

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 is een vrij basic elektrische tandenborstel qua uiterlijk. De tandenborstel heeft een goede grip en is niet te zwaar. Dit maakt het extra makkelijk om hem te gebruiken. De tandenborstel is verkrijgbaar in het wit en in het roze.

Deze tandenborstel voor de laagste prijs? Klik dan hier!

 

Meer weten?

Vond jij deze review over de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 handig? Bekijk hier dan al onze reviews over elektrische tandenborstels!

Ben jij geïnteresseerd in mondgezondheid en zou je hier graag meer over willen weten? Dan zijn onze blogs zeker een aanrader voor jou!